Tervetuloa pe 26.8. klo 13.15 ISLON peilisaliin katsomaan Välittämisestä -dueton demoesitystä ja keskustelemaan tanssista, taiteesta ja välittämisestä.

Keväällä 2011 aloimme Välittämisestä -projektin yhteydessä työstää duettoja, joissa ammattitanssijoiden rinnalla ovat  työskennelleet vähän, jos ollenkaan tanssin kanssa aiemmin tekemisissä olleita aikuisia. Jokaisen dueton lähtöteemana on ollut sana välittäminen ja monet eri tulkinnat sanasta. Pyrkimyksenä on ollut löytää luovan prosessin, tanssin ja vuoropuhelun keinoin tapoja kohdata, tutustua ja kiteyttää välittämisestä kolme erilaista tanssiduettoa, joista jokainen on tekijöidensä “näköinen, tuntuinen, kuuloinen”. Duetto-projektia on vetänyt/ohjannut tanssitaiteilija Pia Lindy.

Nyt perjantaina 26.8. klo 13.15  on  mahdollista nähdä yhden duetoista demoesitys.

Välittämisestä, tanssi: Anna Venäläinen ja Sini Silveri

Vapaa pääsy. ISLO/Itä-Suomen liikuntaopisto, Kalevankatu 8, Joensuu

Peilisali (sali2) pe 26.8.klo 13.15

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *