VÄLITTÄMISTÄ FESTIVAALILLA – DO TANK Helsinki 2012

Pia Lindy: Välittämistä festivaalilla

valokuvat: Annuska Dal Maso

www.mediationsatthefestival.blogspot.fi

Koreografi, esitystaiteilija, kirjoittaja Pia Lindy toimii Do Tank-ohjelmassa taiteilijoiden, festivaaliyleisön ja tapahtumaorganisaation välissä ja välillä.

Lindy välittäjän roolissaan, valokuvaaja Annuska Dal Maso assistenttinaan, tuo kirjoittamisen ja dokumentaarisin keinoin esille erilaisia tulkintoja ja näkökulmia DO TANK -tapahtumista sekä niiden synnyttämistä keskusteluista ja  reaktioista eri ihmisissä.

Tapahtumapäivien aikana Lindy luo tilaa ja tilanteita, joissa pohtia yhdessä taiteilijoiden, yleisön ja paikalle kutsuttujen eri alojen- tai elämän asiantuntijoiden kanssa DO TANK- ohjelman peräänkuuluttamia yhteistoiminnallisia käytäntöjä ja vaikuttamisen tapoja yhteiskunnassa. Festivaalipaikoilla, virtuaalisen ja sosiaalisen median kautta esille tulevien tekstien, haastattelujen, audio -ja visuaalisen materiaalin ja kannanottojen kautta välittyy moniäänisyys, kriittinen tarkastelu ja avoimuuden politiikka.

Välittäjän roolissa sekoittuvat dialogisuus, performatiivisuus, dokumentaarisuus, sosiologinen mielikuvitus, arkiajattelu ja yritys olla läsnä ja kuunnella.

Lisää infoa: http://dotankhelsinki2012.blogspot.fi/

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *