Välittäminen ja kutsumus ke 19.1. klo 18-20

TERVETULOA

Käynnistymässä olevan Välittämisestä –taideprojektin esittelyiltaan Taidekeskus Ahjon Koksi-saliin ke 19.1. klo 18-20

Välittämisestä -projektin esittelyn ja demoesityksen lisäksi olemme kutsuneet paikalle 5 henkilöä eri ammateista tai aloilta, joilla kullakin  on lyhyt alustus/puheenvuoro teemasta Välittäminen ja kutsumus. Puheenvuoron/alustuksen pitäjät ovat: lääkäri Tuulia Katajavuori,  diakoni, isä Tuomas Kallonen, perinteentutkimuksen professori Seppo Knuuttila, yhteiskuntapolitiikan yliopistonlehtori Silva Tedre ja läänin poliisineuvos Mikko Varis. Ilta  päättyy kaikille avoimeen keskusteluun. Tervetuloa lämpimästi!

Terveisin, Pia Lindy ja työryhmä

lisää tietoa/yhteydenotot: tanssitaiteilija Pia Lindy 050 352 6342/ pia.lindy@gmail.com

Taidekeskus Ahjo, Kirkkokatu 23, Joensuu

www.taidekeskusahjo.net

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *