Välittämisestä -projektin Huhtikuun 2011 tapahtumia

VÄLITTÄMISESTÄ Koksi-sali, Taidekeskus Ahjo

la 16.4. klo 18-20 Välittämisestä –ilta: demoesityksiä, performatiivisia kommentteja välittämisestä ja keskustelua. Esiintyjinä Välittämisestä -työryhmäläisiä ja kutsuvieraita.

su 17.4. klo 17-20 Avoimet Välittämisestä –duettojen harjoitukset, joihin saa myös osallistua. Välittämisestä –projektin kolme duettoa välittämisestä –esityksissä ammattitanssijoiden rinnalla työskentelevät vähän, jos ollenkaan tanssin kanssa aiemmin tekemisissä olleita aikuisia. Jokaisen dueton lähtöteemana on sana välittäminen ja monet eri tulkinnat sanasta. Pyrkimys on löytää luovan prosessin, tanssin ja vuoropuhelun keinoin tapoja kohdata, tutustua ja kiteyttää välittämisestä kolme erilaista tanssiesitystä, joista jokainen on tekijöidensä “näköinen, tuntuinen, kuuloinen”.

Kaikille avoimia tanssitunnit vetäjinä Välittämisestä – projektin tanssitaiteilijat työpareina

Ma 18.4. klo 10-12 ja Ti 19.4 & to 21.4. klo 17-19

Etsimme myös osallistujia Välittämisestä –projektin Joku kohta välittää -osioon: Haluatko  lähettää viestin tietylle päättäjälle? Me pyrimme välittämään viestisi asianosaiselle hänen työpaikalleen. Kysy lisää pia.lindy@gmail.com /050 3526342 tai tule kysymään 16.-17.4. viikonloppuna Koksi-saliin. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Vapaa pääsy.

Taidekeskus Ahjo, Kirkkokatu 23, Joensuu

AISTIT AUKI JA HERKKÄNÄ LIIKKEELLE
– Osallistava työpaja/ tapahtuma Joensuun Botaniassala  2.4.  ja la 16.4. klo 12-14

Kasvitieteellisen puutarha Botanian rikas kasvimaailma eri ilmastoineen tarjoaa oivallisen aisteja herättelevän ympäristön syventyä kehon ja ympäristön vuoropuhelun ja -vaikutuksen huomioimiselle.

Toteutamme Botaniassa tanssin ja musiikin keinoin aisteja ja omaa tanssia/liikettä syventävän työpajan.
Kaikille avoimessa työpajassa keskitytään oman liikkeen ja ympäristön kuunteluun/kokemiseen. Tekemisen keskiössä ovat herkistyminen omalle kokemiselle
pienille eleille ja liikkeille sekä kehollisen mielikuvituksen herättely kasvien ja  tuoksujen välittömässä vaikutuksessa.
Paikalla olijat voivat osallistua työpajaan/tapahtumaan toteuttamalla ohjattuja ehdotuksia ja tehtäviä tai vain olemalla paikalla katsomassa, kuulemassa ja kokemassa tanssia ja musiikkia kasvien keskellä.

Kesto: 2 tuntia
Ajankohta: la 2.4. & 16.4. klo 12-14
Hinta: Botanian pääsylippu 5/3/2,5€
Osoite: Heinäpurontie 70, Joensuu (Linnunlahti)

TERVETULOA!

Lisätietoja/ilmoittautumiset: Pia Lindy pia.lindy@gmail.com tai 050 352 6342
(Ei ilmoittautumispakkoa, mutta mielellään, jos tiedät tulevasi..)

Idea/konsepti/suunnittelu: tanssitaiteilija Pia Lindy ja tanssintutkija Hanna Väätäinen
Aistit auki ja herkkänä liikkeelle –työpaja on osa tanssitaiteilija Pia Lindyn Joku kohta tanssii –VÄLITTÄMISESTÄ –projektia.
JOKU KOHTA TANSSII: www.jokukohtatanssii.net

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *