Tervetuloa katsomaan tanssia ja keskustelemaan 3 Duettoa Välittämisestä –iltaan La 11.6. klo 18 Aseman salille

Illassa esittelemme Välittämisestä-projektin eri työvaiheissa olevia duettoja, joissa ammattitanssijoiden rinnalla ovat  työskennelleet vähän, jos ollenkaan tanssin kanssa aiemmin tekemisisissä olleita aikuisia. Jokaisen dueton lähtöteemana on ollut sana välittäminen ja monet eri tulkinnat sanasta. Pyrkimyksenä on ollut löytää luovan prosessin, tanssin ja vuoropuhelun keinoin tapoja kohdata, tutustua ja kiteyttää välittämisestä kolme erilaista tanssiduettoa, joista jokainen on tekijöidensä “näköinen, tuntuinen, kuuloinen”. Duetto-projektia on vetänyt/ohjannut tanssitaiteilija Pia Lindy.

3 Duettoa Välittämisestä –tanssijoita ovat Riikka Lindström & Terttu Moilanen, Antti Marjakangas & Tuomo Tanttari ja Anna Venäläinen & Sini Silveri.

Esitysten lisäksi keskustelua. Lämpimästi tervetuloa, vapaa pääsy.

Paikka: Aseman sali, Joensuun rautatieasema, Itäranta 10 (vanha asemaravintola)

Lisätietoja/varaukset: pia.lindy@gmail.com /050 352 6342

Extra: Yksi duettopareista tekee demoesityksiä myös la 11.6. klo 17 ja  klo 17.30 kahdelle katsojalle kerrallaan. Klo 17 ja 17.30 – esityksiin pakollinen paikkavaraus etukäteen pe 10.6. mennessä.

VÄLITTÄMISESTÄ -projektin esittelyä, demoja ja keskustelua Joensuun Kansalaistalolla ke 18.5. klo 16-18

HALUATKO OSALLISTUA TAIDEPROJEKTIIN?

Viesti päättäjälle – mitä SINÄ haluaisit sanoa ja kenelle?

Tanssitaiteilija Pia Lindyn ja työryhmän Joku kohta välittää –projekti etsii henkilöitä, jotka haluavat lähettää oman viestinsä tietylle Suomessa toimivalle päättäjälle taiteilijan välityksellä.

Tule kuulemaan lisää: Joku kohta tanssii – VÄLITTÄMISESTÄ -projektin esittelytilaisuuteen Kansalaistalolla ke 18.5. klo 16-18. (Joensuun Kansalaistalo, Torikatu 30) Parituntinen koostuu taideprojektin esittelystä, lyhyistä esityksistä, valokuvista, puheenvuoroista ja keskustelusta taiteesta ja välittämisestä. Tervetuloa kaikille!

Ps. Välittämisestä -projektin kaikille avoimia tanssitunteja to 19.5. ja pe 20.5. klo 10-12.(paikkana Joensuun rautatieasema, Itäranta 10, vanha asemaravintola). Tule kokeilemaan tanssia!

Lisää infoa: 050 352 6342 (Pia) tai pia.lindy@gmail.com

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *