Joku kohta välittää

Viesti päättäjälle – mitä SINÄ haluaisit sanoa ja kenelle?

Tanssitaiteilija Pia Lindyn ja työryhmän Joku kohta välittää –projekti etsii henkilöitä, jotka haluavat lähettää oman ääninauhalle tallennetun viestinsä tietylle Suomessa toimivalle päättäjälle työryhmän välittämänä.

Joku kohta välittää-projektista:

Minkälaisia viestejä ihmiset haluavat lähettää valitsemilleen päättäjille? Minkälaista on päättäjänä vastaanottaa taiteilijan välittämää äänitettyä viestiä omassa työhuoneessaan/työpaikalla? Mitä syntyy viestin lähettämisen – välittämisen – vastaanottamisen tilanteissa? Tuntemuksia? Uusia viestejä? Vastauksia? Vuoropuhelua? Mitä näistä hetkistä kiinnittyy tilanteissa mukana olleiden mukaan; ajatuksina, muistoina, kokemuksina, tulkintoina, liikkeinä, kuvina, dokumentteina, päätöksinä..

Missä haluaisit nähdä tai kokea tanssia kaupungissasi?

Viestin lähettämis- ja vastaanottamistilanteissa viestin lähettäjät ja vastaanottajat voivat kukin kertoa julkisen paikan/tilan asuinkaupungissaan, jossa haluaisivat kokea tai nähdä  tanssia. Tavoitteena on kiteyttää tanssiin/esitykseen jotakin oleellista kohtaamisesta ja viestin sisällöstä. Tanssin esittää Pia Lindy yksin tai 1-2 tanssijan kanssa. Esitys voi olla julkinen tapahtuma tai vain asianosaiselle esitetty henkilökohtainen tanssi. Halutessaan viestin välittäjät ja vastaanottajat voivat osallistua tanssiin valitsemassaan paikassa. Toiveesta ja tarpeesta riippuen tanssijoita voi olla useampiakin.

Vastaanottoja ja Välityksiä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *